Ichika od Good Smile Company

Růžovovlasá přitažlivá mimozemšťanka, která si nás s nepatrným úsměvem na rtech prohlíží, je Takatsuki Ichika z anime Ano Natsu de Matteru. Ztvárnění figurky od společnosti Good Smile Company se inspirovalo v kresbě Uona Tarakua. Ten je ilustrátorem dvoudílné light novely z roku 2012 od spisovatele Toyogawy Ichiky.

Kirishima Kaito plánuje se svými spolužáky přes letní prázdniny natočit film. Ichika, přestože je prvním dnem ve škole, dostane nabídku, zdali by si ve filmu nechtěla zahrát. Ta bez jakéhokoliv dlouhého váhání nabídku příjímá. Na cestě ze školy domů se potká Kaito s Ichikou a zjistí od ní, že nemá kam jít. Přesvědčen, že Ichika musela přijít odněkud zdaleka, neváhá a nabídne jí, ať zůstane u něj a jeho sestry. Netrvá moc dlouho a Kaito i ostatní zjišťují, že Ichika je ještě z větší dálky, než si mysleli.

Ichika dala pravděpodobně na radu loňské Kobato od Max Factory a usadila se na naprosto stejném podstavci. Ve svém šatníku si pro tuto příležitost vybrala školní uniformu, kterou zdobí červená mašle. Figurka je v měřítku 1/7 (15 cm) a její cena na AmiAmi vychází na 7 180 jenů (1 412 Kč). Ichiku si tak můžete předobjednat, dočkáte se jí však nejdříve v říjnu, kdy je ohlášeno její vydání.

zdroje:   Neko Magic,  MFC