Nové informace o Yozakura Quartet

O nové anime adaptaci mangy Yozakura Quartet jsme váš již informovali v dubnu. Od té doby se o anime vyrojilo mnoho dodatečných informací, mimo jiné i o tvůrcích, kteří přiložili ruku k dílu. Anotaci příběhu si můžete přečíst ve zmiňované starší novince.

Animace probíhá ve studiu Tatsunoko Production. Jak vás informoval už minulý článek, režisérem bude Ryouchimo, ale nově je také známo, že kromě toho bude pracovat i na návrhu postav, což není moc obvyklé. Scénář má na starosti Ishikawa Manabu, takže se tu setkává totožný tým jako u OVA z roku 2011. Ani herecké obsazení se oproti původní sérii nezmění. Tentýž produkční tým bude pracovat i na nadcházející OVA, jež je naplánována na září. Samotná anime série bude mít premiéru v říjnu.

Autorem mangy Yozakura Quartet je Yasuda Suzuhito. Vydávat ji začal v roce 2006 v časopise Monthly Shonen Sirius společnosti Kodansha a za tu dobu stihl vydat 13 svazků.

Minulý týden v pátek bylo uvolněno první promo video. První část videa je shrnutí příběhu z OVA a v poslední půlminutě jsou ukázány záběry z nadcházející série.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN