Nová série drama CD s yuri tématikou

Nová společnost PARTICLE se zaměřením na yuri žánr chystá jako svoje první dílo sérii originálních drama CD Lilycle -Lily Lyric Cycle-. V příběhu se představí šest postav, samozřejmě dívek, a každý díl se bude soustředit na vybranou dvojici. Roli nesmělé středoškolačky Wakamiya Hiny ztvární Mikami Shiori (Akaza Akari z Yuru Yuri, Christa Renz z Shingeki no Kyojin). Čipernou dívku se spoustou kamarádek Yagawu Ayame hraje Takamori Natsumi (Kamiigusa Misaki z Sakurasou no Pet na Kanojo, Misaki Mei z Another). Jako starší z dvojice sester, mezi všemi populární Shiina Mayu, se představí Asakura Azumi (Tsuyuri Kumin z Chuunibyou Demo Koi ga Shitai, Hagiwara Yukiho z iDOLM@STER). Mladší, sportovně nadanou Mai, pak propůjčí hlas Uchida Maaya (Tachibana Rikka z Chuunibyou Demo Koi ga Shitai, Sanka Rea ze Sankarea). Roli tsundere dívky z bohaté rodiny, Kugayamy Alice, zahraje Uchida Aya (Minami Kotori z Love Live!, Himawari z Vividred Operation). Její služebnou pak ztvární Ootsubo Yuka (Toshinou Kyouko z Yuru Yuri, Saegusa Wakaba z Vividred Operation). Těžko říci, jestli šlo o záměr, ale všechny tři dvojice seiyuu se více či méně znají a již spolu vystupovaly v řadě rádiových pořadů, živých vysílání a na různých akcích, což může být při hraní yuri žánru výhodou a vést k co nejrealističtějšímu a nejpřirozenějšímu hraní.

Příběh vykreslí každodenní život dívek, jejich běžné dívčí povídání, zachytí jejich roztomilé stránky a nahlédne i na jejich vzájemné city. Mělo by se jednat o iyashi-kei žánr a posluchače by tak mělo Lilycle příjemně odreagovat, ulevit mu od případného strestu a dodat mu energii a chuť do života.

Na konec listopadu je naplánováno vydání prvního dílu s podtitulem „Koigokoro Friends“, které se zaměří na přátelství a lásku mezi Hinou a Ayame. V prosinci vyjde druhý díl, „bitter honey“, jež rozebere komplikovaný vztah sester Mai a Mayu. V lednu pak vyjde díl třetí, nazvaný „Motto, Zutto, Gyutto,“, ve kterém dostane prostor Alice a její služebná Ibuki.