Trailer k Love Live! filmu a nové info k Sunshine

llsimkv2Červnová premiéra filmového titulu Love Live! The School Idol Movie se rychle blíží, což připomíná také jeho první delší trailer, který byl zveřejněn v minulém týdnu. Tento trailer obsahuje množství ukázek ze samotného filmu, díky čemuž vyšlo najevo, že členky školní idol skupiny μ’s se v něm podívají do New Yorku. Love Liveři hbitě identifikovali místa, jako je Empire State Building, Central Park nebo newyorské metro. Děj bude začínat přesně tam, kde skončila druhá série anime.

Za hranice Japonska se ovšem nepodívají jen μ’s, nýbrž i celý tento film. Na plátna kin ve vybraných metropolích se dostane nejdříve v průběhu srpna, a to v Koreji, Hong Kongu, Tchaj-wanu a Thajsku. V září bude následovat Severní Amerika, Austrálie a Nový Zéland a v říjnu zakončí Love Live! The School Idol Movie svoji mezinárodní pouť na Filipínách, v Malajsii, Singapuru a nakonec ve Vietnamu, v Bruneji a Indonésii.

Tím ovšem výčet novinek k Love Live! nekončí. Červnové vydání magazínu Dengeki G’s přineslo čerstvé informace k nedávno ohlášenému vedlejšímu projektu Love Live! Sunshine!!. Stále ještě sice nebylo prozrazeno, o co přesně se bude jednat, známý je však alespoň vzhled devíti hlavních hrdinek a nově také jejich jména i seijú. Jak se ukázalo, předpoklad, že protagonistkami budou dívky z N karet mobilní hry Love Live! School Idol Festival, byl mylný.

llsv

Devítku školních idolů budou v Love Live! Sunshine!! tvořit studentky dívčí střední školy Ura no Hoši nacházející se v přímořském městečku Učiura poblíž města Numazu v prefektuře Šizuoka. Na obrázku výše se zleva doprava nachází Kurosawa Ruby (CV: Furihata Ai), Kurosawa Dia (CV: Komija Arisa), Kunikida Hanamaru (CV: Takacuki Kanako), Sakurauči Riko (CV: Aida Rikako), Takami Čika (CV: Inami Andžu), Macúra Kanan (CV: Suwa Nanaka), Watanabe Jó (CV: Saito Šuka), Ohara Mari (CV: Suzuki Aina) a Cušima Jošiko (CV: Kobajaši Aika). O jménu nové školní idol skupiny rozhodnou Love Liveři v online hlasování, jež bude probíhat zde od 30. dubna do 11. května.

zdroje:   ANN,  ANN,  moetron