Netflix produkuje své první anime

3030039-poster-p-netflixxSpolečnost Netflix vydala ve středu 24. února tiskovou zprávu, v níž oznámila svůj první vlastní animovaný projekt, na němž zahájila práce. Půjde o originální seriál čítající dvanáct epizod. Jeho název zní Perfect Bones (v překladu „dokonalé kosti“). Všech dvanáct epizod bude zveřejněno najednou ve sto devadesáti zemích světa, kde je streamovací služba Netflix dostupná. Společnost již dříve nabídla seriály jako Nanacu no Taizai, Sidonia no Kiši a nově také Adžin, u těch se však přímo nepodílela na produkci. Datum premiéry nového projektu ještě není známo.

Na režisérskou sesli usedl Nakazawa Kazuto, který v roce 2002 režíroval desetiminutový kraťas Kigeki a postaral se o návrhy postav a hlavní režii animace pro anime Saraija Gojó. Animační práce mají v rukou animátoři studia Production I.G, které stojí za filmy Kókaku Kidótai, Džin-Ró a Sarusuberi. Hlava studia, Išikawa Micuhisa, vyjádřil nadšení ze spolupráce s Netflixem. Prezident studia doufá, že se jim podaří navázat na kvalitů ostatních originálních seriálu na Netflixu.

Děj seriálu bude zasazen do budoucnosti, kdy se vědci pokusili ve snaze nastolit ve vesmíru mír geneticky vytvořit dokonalého člověka. Poté, co se jim úkol téměř podařilo splnit, vyslali několik takto zrozených dětí na cestu za poznáním a dosažením skutečné dokonalosti. Tehdy však tyto naděje lidstva zajme ďábelská organizace, která se rozhodne děti převychovat a využít jejich moci k nastolení vlastního řádu.